top of page

Din personlige rekrutteringspartner 

Dit behov - vores passion

Furniture Designer

Den personlige approach

En ny medarbejder med de rigtige kvalifikationer og personlighed kan være svær at finde

Lad os skræddersy en proces efter dit behov og sammensætte forløbet efter dit ønske. 

For at løse rekrutteringsopgaven bedst muligt, er det vigtigt, at vi lærer dig og din virksomhed godt at kende. Vi kommer på besøg, og tager en grundig snak om hvilken profil du ønsker. 


Vi skal selvfølgelig vide, hvilke faglige kompetencer den nye medarbejder skal have – men lige så vigtigt er det, at medarbejderens personlighed passer ind i virksomheden. 


Der er noget om ”at man bliver hyret på sine kvalifikationer, men fyret på sin personlighed”. 
Derfor er det så vigtigt for os at lære din virksomhed at kende, før vi går i gang med rekrutteringen. For dig er det lige så vigtigt, at du har tillid til, at vi er de helt rigtige til at løse opgaven. 


Derfor er det personligt – vi vil gerne kende din drivkraft og dine drømme. 

Search

Det er her den helt tidstunge arbejdsopgave ligger. Vi tager direkte kontakt til egnede kandidater igennem diverse CV-databaser, netværk og LinkedIn. Og det er her langt den største del af vores tid går. 
Vi læser et hav af CV'er igennem og kontakter de kandidater, som passer på den profil du ønsker. 

Telefonisk screening af kandidater

Vi tager en indledende snak med kvalificerede kandidater over telefonen. Typisk er det os der skal ”sælge” dem ideen om et jobskifte – samtidig skal vi afklare om der er et match på de mange forskellige parametre f.eks. uddannelse, erfaring, indstilling, osv. Er der et match, så går vi videre i forløbet.

Personligt interview

Vi inviterer de bedst egnede kandidater til en personlig samtale hos os. Det tager typisk en time, og her kommer vi godt rundt om kandidaten, ligesom vi kan finde ud af, om kandidaten som person vil passe ind i jeres virksomhed. 

Test og personprofiler 

Vi bruger Personprofil og IQ-test fra PeopleTools samt Personprofil fra Thomas International (DISC profil), som vi selvfølgelig er certificeret i. 
Test og profiler er et rigtig godt værktøj til at afdække kandidatens stærke og svage sider – ligesom de kan fortælle os noget om, hvordan de vil gribe arbejdsopgaver an, og hvordan de agerer både til hverdag og i en stresset periode. 

Præsentation af kandidater

Vi kommer og præsenterer de stærkeste kandidater til jobbet. 
Vi vil meget gerne sidde med, når kandidaterne møder dig og virksomheden. På den måde er der noget tryghed for kandidaten. Vi kan facilitere mødet og under vejs observere samspillet mellem jer. 

Referencer og straffeattest m.v.

Vi indhenter selvfølgelig referencer fra tidligere arbejdsgivere – det er utrolig vigtigt, at få bekræftet at kandidaten er som det billede vi har fået tegnet gennem processen. 
Derudover kan vi indhente straffeattest, kørekort m.v. efter ønske. 

Garanti

Vi tilbyder garanti på vores rekrutteringer – typisk 3 måneders garanti på specialister og 6 måneders garanti på ledere. Med garanti mener vi, at ligegyldig hvorfor ansættelsesforholdet ophører (om kandidaten siger op eller I afskediger) så finder vi en ny kandidat til jer. Heldigvis er det med vores garanti, som med forsikringer – det er yderst sjældent den kommer i spil. 

Vi hjælper dig med:

Jobannoncen

Vi skriver gerne jobannoncen ud fra de input du har givet os. Det er vigtigt at en jobannonce er sælgende og giver et kort og præcist indtryk af både virksomheden og jobopgaverne. 
Ofte bliver jobannoncer en lang række af floskler om ”arbejde individuelt såvel som i grupper”, ”imødekommende og udadvendt” osv. noget som de fleste altid vil svare JA til. Her skal vi i stedet prøve at være meget mere konkrete, samtidig med, at vi giver et skarpt billede af virksomheden. 
Vi annoncerer jobbet på vores hjemmeside, andre relevante sider samt Facebook og LinkedIn. Men vi forventer faktisk ikke, at jobansøgerne skal komme herfra. 

bottom of page