top of page

Mød teamet

Lær os at kende

Signature
JOJ_3x3 Bruges.jpg

Jørgen Ole Jensen

Jørgen Ole har massiv erfaring som tidligere salgschef og marketingchef i anerkendte danske virksomheder. Her har han haft fokus på strategi, konceptudvikling og som leder vægtet coaching og motivation for medarbejderne.

Jørgen Ole har været rekrutteringskonsulent siden 2011 og har et indgående kendskab til byggeriet og metalbranchen, hvor han har rekrutteret utrolig mange projektchefer, -ledere og -koordinatorer samt specialister og har et enormt netværk i branchen.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/j%C3%B8rgen-ole-jensen-a526394/

heidi simonsen.jpg

Heidi Dalkjær Simonsen

Heidi har mere end 20 års erfaring fra salg og marketing B2B inden for både print- og onlinemedier primært på sundhedsmedier og på jobannonceringsmedier.

Hun har været rekrutteringskonsulent siden 2016 og arbejder med produktions- og handelsvirksomheder samt rådgivende virksomheder, hvor hun finder mange forskellige typer specialister og ledere.

Heidi har et godt øje for at aflæse virksomheden og den ansættende leder for at finde det helt rigtige match, både kompetencemæssigt men også på personligheden.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/heididalkjaersimonsen/

Foto Claus (1).png

Claus Bønløkke

Claus har været selvstændig konsulent indenfor rekruttering af ledere og specialister siden 2012. Med 30 års erfaring indenfor salg, ledelse og forretningsudvikling i en række større danske og internationale virksomheder, fra det operationelle til strategiske niveau, er en af kerneydelserne rekruttering af salgskompetencer på tværs af diverse brancher. Desuden har Claus opbygget et stærkt netværk indenfor IT- og Telebranchen, og har derfor de bedst mulige forudsætninger for at rekrutterer på alle niveauer indenfor disse brancher.

Fokus er på:
* Værdiskabelse
* Den gode oplevelse
* Det bedst mulige match

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/clausb/
 

bottom of page